PROMOȚII ȘI OFERTE SPECIALE

Centrul nostru oferă un mediu liniștitor în care vă puteți relaxa și simți revitalizat/ă.

GENEO X + DERMALUX CADOU

910 RON 550 RON

Descopera frumusetea naturala a pielii tale cu Geneo si Dermalux! Imbinand tehnologia avansata si ingrediente de inalta calitate, aceasta combinatie exceptionala iti ofera o experienta faciala unica.
Geneo revitalizeaza tenul, oferindu-i stralucire si hidratare profunda, in timp ce Dermalux utilizeaza lumina terapeutica pentru a stimula colagenul si a imbunatati textura pielii.

MASAJ 3+1 CADOU

1000 RON 750 RON

Bucura-te de rasfatul suprem cu oferta noastra speciala: achizitioneaza 3 sedinte de masaj si primesti cadou inca o sedinta. 
Fie ca alegi un masaj de relaxare, terapeutic sau cu pietre calde, promitem sa transformam fiecare sedinta intr-o calatorie a simturilor. 


EPILARE DEFINITIVĂ LASER
ALEXANDRITE MOTUS AX

1600 RON 1360 RON

Beneficiaza de o oferta speciala de epilare definitiva, unde fiecare sedinta este conceputa sa iti ofere rezultate vizibile si de durata. Cu experti dedicati si echipament avansat, ne asiguram ca procesul este confortabil si adaptat nevoilor tale. 
La Soho folosim tehnologia de ultima generatie pentru a oferi o solutie permanenta si eficienta, si anume Deka Motus AX, ce imbina 2 tipuri de unde laser, Alexandrite si ND:YAG, ceea ce le face mai eficiente pentru diferite tipuri de piele si culori ale parului.

Oferă-i persoanei dragi un cadou unic și strălucitor!

Acum ai posibilitatea să dăruiești un voucher cadou, pentru ca persoana dragă să poată lua orice își dorește.

card demo
  • Cardul cadou are o valabilitate de 6 luni.
  • Contravaloarea sumei de pe cardul cadou poate fi folosit pentru orice produs sau serviciu achiziționat de pe SOHO Beauty.
  • Cardul cadou va fi trimis pe e-mail sau cu ridicare de la salon.
card demo
©2023 SOHO BEAUTY. All rights reserved