Tratamente corporale

Tratamentele corporale sunt concepute pentru a îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii de pe întregul corp, oferind o gamă largă de beneficii, de la hidratare și detoxifiere până la îmbunătățirea elasticității și a texturii pielii. Alocăm timp pentru consultanță personalizată sau puteți opta direct pentru una dintre ofertele sau pachetele noastre. Dacă rezultatele nu îndeplinesc așteptările sau dacă simțiți că alegerea făcută nu se aliniază cu necesitățile dumneavoastră, vă garantăm că nu veți suporta costurile acestor servicii.
Satisfacția dumneavoastră este esențială pentru noi, iar succesul nostru este definit prin capacitatea de a răspunde nevoilor dumneavoastră.

Tratamente
Bodyshok Needling mesoestetic

Acum disponibil și pe piața din România, tratamentul revoluționar BODYSHOCK Bodycare Solutions, creat de mesoestetic, vine să răspundă nevoilor individuale de îngrijire corporală, oferind soluții eficiente pentru combaterea celulitei, reducerea depunerilor de grăsime localizate, îmbunătățirea aspectului pielii lăsate și atenuarea vergeturilor. Formula sa inovatoare se bazează pe ingrediente active selecționate cu grijă și tehnologii de încapsulare de ultimă oră, asigurând eficacitate maximă și rezultate impresionante.

Tratamentul include complexul exclusiv firmactive complex™, care combină cofeina și L-carnitina, încapsulate în lipozomi, cu extract de Kigelia Africana, oferind fermitate zonelor afectate de lăsarea pielii, precum brațele, fesele și sânii. Un film molecular bazat pe aminoacizi și proteine asigură hidratare profundă și un efect instantaneu de tonifiere a pielii. Utilizarea ruloului de masaj special conceput pentru acest tratament amplifică absorbția ingredientelor active și eficacitatea acestora, conferind pielii o senzație de prospețime și revitalizare.

În plus, tratamentul include mezoneedling, acesta contine ingrediente precum siliciu organic, DMAE, piruvat de sodiu și hidroxiprolină, special alese pentru proprietățile lor de a spori turgența și elasticitatea pielii. Acest amestec avansat vizează îmbunătățirea aspectului pielii care a suferit modificări ale volumului din diverse cauze, oferind un efect remarcabil de strângere și redefinire a contururilor. Ideal pentru a reda pielii corpului un aspect întinerit și sănătos, BODYSHOCK Bodycare Solutions este soluția optimă pentru cei care doresc să își recâștige fermitatea și tonicitatea pielii.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
Better Skin Needling Solution

Metoda "inkless needling este o tehnică avansată în domeniul esteticii, care se folosește de microace pentru a îmbunătăți aspectul pielii, în special în ceea ce privește vergeturile, cicatricile și semnele de îmbătrânire, cum ar fi liniile fine și ridurile. Iată cum funcționează și beneficiile sale:

 • Stimularea Naturală a Pielii. Procedura implică folosirea unui dispozitiv cu microace care pătrund superficial în piele. Acest proces stimulează producția naturală de colagen și elastină, esențiale pentru regenerarea și repararea pielii.
 • Îmbunătățirea Aspectului Vergeturilor. Vergeturile, care sunt de fapt rupturi în țesutul dermic, pot fi reduse vizibil prin stimularea regenerării pielii în zonele afectate, făcându-le mai puțin evidente.
 • Reducerea Cicatricilor. Similar cu tratamentul vergeturilor, microînțepăturile pot ajuta la estomparea cicatricilor a celor post-acnee, prin stimularea formării de nou țesut sănătos.
 • Prin stimularea producției de colagen și elastină, pielea devine mai fermă și mai elastică, ceea ce contribuie la diminuarea aspectului liniilor fine și a ridurilor.
 • Fiind o metodă non-invazivă, "inkless needling" este considerată sigură și are un timp de recuperare redus comparativ cu alte proceduri estetice mai invazive.
 • Această metodă poate fi folosită pe diverse zone ale corpului, inclusiv pe față, abdomen, coapse, sau alte zone afectate de vergeturi sau cicatrici.
 • Deși rezultatele pot varia de la o persoană la alta, multe persoane observă îmbunătățiri semnificative ale aspectului pielii, cu efecte de lungă durată.
Pentru a obține cele mai bune rezultate de la tratamentul "inkless needling", este adesea necesar să se repete procedura de mai multe ori. Numărul exact de ședințe necesare poate varia în funcție de:
 • Tipul și gravitatea problemelor pielii (vergeturi, cicatrici, riduri) pot influența numărul de tratamente necesare.
 • Obiectivele specifice, cum ar fi reducerea profundității cicatricilor sau estomparea liniilor fine, pot necesita un număr variabil de ședințe.
 • Răspunsul Individual al Pielii. Fiecare persoană răspunde diferit la tratament, iar viteza de vindecare și capacitatea de regenerare a pielii pot afecta numărul de proceduri necesare.
 • Intervalul între Ședințe. Specialistul poate recomanda un interval optim între ședințe pentru a permite pielii să se vindece și să producă nou colagen.

În general, se recomandă între 2 și 4 ședințe, la interval de 4-6 săptămâni, pentru a vedea îmbunătățiri semnificative. Este important să urmați instrucțiunile specialistului pentru îngrijirea pielii între ședințe și după finalizarea cursului de tratament pentru a maximiza rezultatele și pentru a menține sănătatea pielii pe termen lung.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
Hydrafacial Body Complex

Acum, beneficiile unui HydraFacial se extind dincolo de îngrijirea feței, permițându-vă să experimentați exfolierea și întinerirea de la cap până la picioare. Acest tratament, preferat în cercurile de la Hollywood, s-a transformat într-un „bacial” (tratament facial pentru corp), conceput să combată aspectul tern, petele și excesul de sebum, astfel încât pielea dumneavoastră să devină vibrantă, netedă și luminată, indiferent de zona pe care alegeți să o îmbunătățiți - fie că este vorba de umeri, spate, decolteu, mâini sau alte părți ale corpului.

Tratamentul avansat pentru corp utilizează tehnologia Vortex-Fusion® pentru a elimina impuritățile, oferind simultan pielii un amestec personalizat de ingrediente calmante. Destinat să abordeze diverse probleme cutanate, de la acnee pe spate (bacne) la congestionarea porilor sau la pielea care a pierdut din strălucire, acesta integrează cei șase pași caracteristici care au contribuit la faima HydraFacial.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
Tratamentul Endosphères Therapy

Este o metodă revoluționară și neinvazivă care utilizează tehnologia de microvibrații compresive pentru a îmbunătăți aspectul pielii, combate celulita și stimula circulația sângelui. Această terapie este eficientă în tonifierea corpului, reducerea aspectului de "coajă de portocală" asociat cu celulita și promovarea relaxării musculare. Iată câteva aspecte cheie ale tratamentului Endosphères:

 1. Mecanism de acțiune: Tratamentul folosește un cilindru rotativ echipat cu microsfere de silicon care exercită o presiune controlată și vibrații pe suprafața pielii. Această acțiune mecanică stimulează sistemul limfatic și îmbunătățește microcirculația la nivelul țesuturilor.
 2. Beneficii:
  • Reducerea celulitei: Ajută la netezirea pielii, reducând aspectul de celulită.
  • Îmbunătățirea circulației: Stimulează circulația sanguină și limfatică, contribuind la eliminarea toxinelor din organism.
  • Tonifierea corpului: Contribuie la îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii, oferind un aspect mai ferm și conturat.
  • Relaxare musculară: Ajută la relaxarea zonelor tensionate, având un efect benefic asupra durerilor musculare și a oboselii.
 3. Zone de aplicare: Poate fi aplicat pe diverse părți ale corpului, inclusiv abdomen, coapse, fese, brațe și spate, fiind potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele și vârste.
 4. Sesiuni și durată: Numărul de sesiuni recomandat și durata tratamentului variază în funcție de obiectivele individuale și de condiția pielii. Rezultatele pot fi observate de obicei după câteva sesiuni.
 5. Siguranță și confort: Este considerat un tratament sigur și confortabil, cu un risc minim de efecte secundare. Senzația resimțită în timpul tratamentului este adesea descrisă ca fiind relaxantă.

Tratamentul Endosphères Therapy reprezintă o soluție non-chirurgicală pentru îmbunătățirea aspectului pielii și a sănătății corporale, fiind o alegere populară pentru cei care caută alternative naturale și eficiente la procedurile invazive.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
©2024 SOHO BEAUTY. All rights reserved