Experienţa sublimă a unui masaj de relaxare la SOHO Beauty Bucureşti

Nu ştii câtă nevoie ai de un masaj bun decât în timpul acestuia sau după ce îl primeşti. Un masaj de relaxare bine realizat, de un terapeut calificat de la SOHO, îţi va aduce starea de bine despre care nici nu ştiai că îţi lipseşte, detensionare şi o limpezire a minţii. Sunt efectele relaxării profunde, datorită mişcărilor blânde şi ferme totodată, care reduc tensiunea musculară acumulată, diminuează stresul şi te ajută să te reconectezi cu şinele.

Stresul zilnic, alergătura, grijile, poziţia uneori deficitara a corpului sau orele petrecute la sala pot face că muşchii să se resimtă, iar încordarea creează tensiune care te împiedică să te relaxezi în mod natural. Prin mişcări bine direcţionate şi aplicate, se induce o relaxare şi o stare de bine de care ai nevoie întotdeauna pentru claritatea gândirii şi pentru a te bucura de lucrurile simple ale vieţii.

Masaj balinez – Relaxarea supremă te aşteaptă la SOHO Beauty

Descoperă o experienţă inedită, de relaxare supremă, cu un masaj balinez la SOHO Beauty! Aşa cum îi spune şi numele, masajul provine din Bali, o insulă din Oceanul Indian, renumită pentru peisajele superbe, plajele exotice şi tradiţiile locuitorilor săi. Te vei bucura, deci, de o metodă străveche, autentică, de masaj, care combina mai multe mişcări specifice masajului asiatic: mişcări energice combinate cu mişcări de rotaţie, masaj şi întindere a muşchilor.

Beneficiile unui masaj balinez nu se rezuma însă la relaxarea profundă pe care o vei resimţi în timpul tratamentului şi la starea de bine de după masaj, ci implică şi efecte pozitive pe termen lung, cum ar fi întărirea ţesuturilor moi şi creşterea mobilităţii articulaţiilor.

Descoperă toate tipurile de masaj realizate de terapeuţii SOHO Bucureşti

Îți oferim o gamă variată de masaje, realizate de terapeuţii noştri profesionişti, cu experienţă. Vei putea beneficia aici de masaj de relaxare, masaj asiatic, de reflexoterapie, de masaj cu aromaterapie, de masaj deep tissue, masaj de cuplu şi masaj la 4 mâini.

Experienţe exotice memorabile vei avea cu siguranţă alegând un masaj SOHO Signature, o procedură unică prin care te transportăm de la primele atingeri şi din primele minute ale tratamentului, pe o plajă exotică, în vacanţă mult-visată. Folosim nisip de cuarţ cald, care te încălzeşte şi te ajută să simţi din plin efectele unui drenaj limfatic.

Masajul Hotstone cu pietre încălzite este un alt tip de masaj pe care ar trebui să îl încerci pentru o experienţă plăcută şi profund terapeutică. Mişcările de masaj, mângâierea, presiunea şi rularea ţesuturilor, combinate cu senzaţia de căldură emanată de pietre vor elibera tensiunea musculară, inducându-ţi o senzaţie de calm, îţi vor ameliora durerile şi inflamaţiile.

Alege un masaj executat de terapeuţii noşti şi vei simţi relaxarea şi starea de bine, ameliorarea stresului, îmbunătăţirea flexibilităţii şi chiar stimularea vindecării diverselor afecţiuni. Vino la SOHO Beauty şi spune-ne ce îţi doreşti de la un masaj şi îţi vom face o recomandare personalizată, în urma căreia vei primi tehnica de masaj de care are cea mai mare nevoie corpul tău!

Strălucește cu eleganță

Oferte speciale pentru frumusețea ta!

Happy hours

De luni până vineri, între orele 12:00 și 16:00, te așteptăm să te bucuri de o experiență de răsfăț la un preț special: - 30% la orice tip de masaj.

VEZI DETALII

Gift Card

Oferă-le persoanelor dragi o experiență de neuitat la SOHO House of Beauty – un cadou care va fi apreciat, cu siguranță!

VEZI DETALII

Oferte Exclusive

Descoperă ofertele pe care le pregătim periodic pentru tine! Servicii de top, de care poți beneficia la prețuri avantajoase.

VEZI DETALII
©2024 SOHO BEAUTY. All rights reserved