Hidratare

Tratamentele pentru hidratarea pielii sunt esențiale pentru menținerea sănătății și a vitalității acesteia, fiind o componentă crucială a rutinei de îngrijire personală. Acestea variază de la soluții simple și naturale la opțiuni avansate, bazate pe tehnologie.
Dedicăm timp pentru a oferi consultanții personalizate sau vă invităm să alegeți direct din selecția noastră de oferte și pachete. În cazul în care serviciile noastre nu corespund așteptărilor dumneavoastră sau considerați că ați ales o opțiune care nu se potrivește nevoilor dvs., vă asigurăm că nu veți fi taxat pentru aceasta.
Prioritatea noastră este să vă asigurăm satisfacția, iar succesul nostru se măsoară prin îndeplinirea acestei promisiuni.

Tratamente
Dermapen Hydratation Needling

Microneedling este un tratament non-invaziv ce implică folosirea unui dispozitiv special pentru a crea micro-perforații pe suprafața pielii. Prin stimularea răspunsului natural de vindecare a pielii, microneedling-ul favorizează producerea de colagen și elastină. Această metodă nu doar că hidratează pielea, dar oferă și un aspect revitalizat și împrospătat. În plus, contribuie la încetinirea semnelor vizibile de îmbătrânire, asigurând un ten mai tânăr și mai sănătos. Microcanalele formate permit sa introducem un ser special pentru un efect intens. Fiola Serum DP conține o concentrație remarcabilă de acid hialuronic (HA) de 35 mg/ml, o concentrație fără precedent. Folosind tehnologia avansată HylaFuse Hyaluronic Acid, aceasta infuzează pielea cu un nivel intens de hidratare, conferind un aspect vizibil mai plin și radiant. Contribuie, de asemenea, la reducerea semnificativă a aspectului liniilor fine și a ridurilor.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
Hydrafacial NASSIF MD HYDRATATION

Acest tratament excepțional Hydrafacial HydraGlucan, creat de Dr. Paul Nassif exclusiv pentru Hydrafacial, reprezintă un booster avansat de ingrediente active direct din Beverly Hills. Este special conceput pentru a oferi o hidratare intensă, reparare și întinerire pentru pielea uscată și sensibilă. În plus, acest tratament ajută la întărirea funcției de protecție a pielii, asigurând un aspect sănătos și revitalizat.

HydraFacial™ a devenit rapid alegerea preferată a vedetelor în lupta împotriva ridurilor premature, fiind considerat o armă miraculoasă în acest domeniu. Dezvoltat în Statele Unite, HydraFacial™ este un concept inovator în domeniul resurfacing-ului neinvaziv al pielii. Procedura HydraFacial combină exfolierea, curățarea profundă și infuzia dermică de ingrediente active într-un tratament unic. Tehnologia „Vortex” folosită este deosebit de eficientă; capul de tratament cu atașament vortex, care seamănă cu o spirală mică, aplică seruri concentrate direct în piele, în timp ce îndepărtează celulele moarte ale pielii și le curăță profund în pori. HydraFacial™ s-a impus în peste 800 de spa-uri medicale renumite și clinici dermatologice și chirurgical, primind numeroase recunoașteri și premii.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
Geneo X Retouch

Geneo Retouch OxyPod aduce un efect triplu unic, combinând oxigenarea naturală a pielii, exfolierea și absorbția optimă a ingredientelor active. Conține ingrediente precum acidul succinic, acizii mandelic și salicilic, și extract de afin, un antioxidant puternic care protejează pielea. Serul Geneo Retouching completează tratamentul, oferind revitalizare și hidratare. Acesta include ingrediente active precum AHA, acid lactic, și o combinație unică de uleiuri și extracte. Rezultatul este un ten radiant și strălucitor.

  • Pașii de Tratament "geneo X - Balance"includ utilizarea radiofrecvenței (RF) TriPollar®, care încălzește dermul pentru a stimula reînnoirea pielii. Următoarea fază implică Activarea Electrică a Pielii (ESA), care acționează în straturile profunde ale epidermei, activând procesul natural de regenerare.
  • Aplicarea cu Ultrasunete. În această etapă, ingredientele active sunt ajutate să pătrundă mai adânc în piele printr-o aplicare cu ultrasunete. Acest proces ajută la activarea mai eficientă a efectelor ingredientelor.

Pentru ca tratamentul să își atingă eficacitatea maximă, este necesar să fie repetat la un interval de fiecare 4 săptămâni.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
Fruity Couture Peel

Un tratament non-invasiv, exfoliant delicat, care folosește un complex de acizi diferiți, fiecare având propriile beneficii, cum ar fi exfolierea, îmbunătățirea texturii pielii, reducerea liniilor fine și a ridurilor, și luminarea petelor întunecate. Acest tratament are și un efect natural de hidratare asupra pielii, datorită capacității sale de a atrage moleculele de apă către stratul cornos. Datorită acestui peeling se stimulează sinteza ceramidelor, îmbunătățind și modulând astfel funcția de barieră a pielii. Este special indicat pentru toate tipurile de piele.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
iS Clinical Fire&Ice

Experimentați revitalizarea pielii cu iS Clinical Resurfacing prin tratamentul profesional "Fire & Ice Facial". Acest tratament inovator este conceput pentru a reînnoi pielea rapid și eficient. Caracteristica sa distinctivă este combinația de efecte de încălzire și răcire, care lasă pielea vizibil împrospătată și revitalizată. Cunoscut sub numele de „red carpet face ”, acest tratament a câștigat popularitate atât în rândul celebrităților, cât și al publicului larg datorită eficienței sale remarcabile.

Tratamentul începe cu o mască intensivă de refacere la suprafață pentru încălzirea pielii și se finalizează cu o mască răcoritoare și revitalizanta. Profitați de beneficiile suplimentare, cum ar fi rafinarea texturii pielii, diminuarea petelor și îmbunătățirea aspectului liniilor fine și a ridurilor, toate acestea cu minim de întrerupere a activităților zilnice.

Ședințele sunt programate la intervale de aproximativ 3 săptămâni. Acest interval permite pielii să se vindece și să răspundă la tratament, maximizând eficacitatea fiecărei ședințe.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
BB Glow

Tratamentul inovator BB Glow, care include utilizarea de acid hialuronic colorat și ingrediente active de înaltă calitate pe bază de plante, oferă o soluție cosmetică avansată pentru îmbunătățirea aspectului pielii. Această procedură, adesea descrisă ca fiind echivalentul unui machiaj semipermanent, terapie mezo-fond de ten , combină beneficiile terapiei de microneedling nano- ace cu aplicarea unui ser special conceput pentru a oferi pielii un aspect mai uniform, luminos și hidratat. Microneedlingul cu nano-ace reprezintă o evoluție a tehnicii tradiționale de microneedling, utilizând ace extrem de fine, denumite "nano-ace", pentru a crea microcanale în straturile superioare ale pielii. Această metodă este mai puțin invazivă decât microneedlingul standard, care folosește ace de dimensiuni mai mari pentru a penetra straturile mai profunde ale pielii. Datorită dimensiunii lor extrem de mici, nano-acele penetrează doar straturile superficiale ale epidermei, fără a cauza rănirea sau sângerarea asociate adesea cu procedurile de microneedling mai profunde. Acest lucru face microneedlingul cu nano-ace o opțiune ideală de rejuvenare a pielii cu un disconfort minim și un timp de recuperare redus.

Obiectivele Tratamentului BB Glow:

  • Iluminarea pielii. Contribuie la un aspect mai radiant și mai luminos al pielii.
  • Uniformizarea tonului pielii. Ajută la reducerea aspectului de pete pigmentare, roșeață sau zone decolorate.
  • Reducerea semnelor fine și a ridurilor. Prin stimularea producției de colagen și elastină.
  • Hidratarea pielii. Ingredientele active din seruri pot ajuta la îmbunătățirea hidratării și elasticității pielii.
  • Minimizarea porilor. Contribuie la reducerea aspectului porilor dilatați.

Rezultatele pot varia, dar multe persoane observă un efect imediat de strălucire și uniformitate a tonului pielii. Efectele pot dura câteva luni, în funcție de tipul de piele și regimul de îngrijire post-tratament.

Pentru a obține rezultate de durată recomandarea este de a repeta tratamentul BB Glow de 3-5 ori la intervale de 4-6 săptămâni. Această abordare graduală permite pielii să se adapteze și să se regenereze între sesiuni, maximizând efectele benefice ale tratamentului.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
OBAGI Vitamin C Glow

Un impuls de hidratare și revitalizare pentru toate tipurile de piele. Concentrația mare de Vitamina C din acest tratament ajuta la protejarea pielii împotriva daunelor provocate de radicalii liberi, care pot accelera procesul de îmbătrânire. În plus, vitamina C stimulează producția de colagen, esențial pentru fermitatea și elasticitatea pielii, oferind un ten mai luminos și mai uniform.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
©2024 SOHO BEAUTY. All rights reserved