Hiperpigmentare

Vizitați-ne pentru a beneficia de serviciile noastre personalizate. Oferim consultanță și tratamente avansate pentru îmbunătățirea aspectului pielii, inclusiv soluții pentru leziunele pigmentare. Utilizăm tehnologii de ultimă generație pentru a vă asigura cele mai bune rezultate.
Ne angajăm să vă oferim o experiență plăcută și satisfăcătoare. Dacă aveți nelămuriri sau propuneri care nu corespund așteptărilor dvs., nu veți fi taxat pentru aceste servicii.
Prioritatea noastră este satisfacția dvs., iar succesul nostru vine din îndeplinirea acestui obiectiv.

Tratamente
Geneo X Iluminate

Tratamentul „Geneo X - Illuminate" este special conceput pentru a aborda problemele legate de pigmentarea pielii și pentru a îmbunătăți aspectul general al tenului. Iată cum funcționează și beneficiile sale:

 • Produsele din această gamă sunt create pentru a trata tulburările pigmentare, cum ar fi petele întunecate sau hiperpigmentarea, contribuind la uniformizarea culorii tenului.
 • Îmbunătățește textura pielii, lăsând-o mai netedă și mai rafinată.
 • O caracteristică distinctă a gamei este capacitatea de a conferi pielii un efect luminos și radiant.
 • Tratamentul oferă rezultate vizibile imediat, iar efectele sale benefice se mențin pe termen lung.

Fiecare etapă a tratamentului OxyGeneo pare să fie concepută cu grijă pentru a asigura un efect maxim, de la regenerare și revitalizare, până la relaxare și echilibrare. Această abordare holistică subliniază importanța îngrijirii complete a pielii, atât din interior, cât și din exterior. Tratamentul poate fi repetat la fiecare 3-4 saptamani.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
Hydrafacial Brightening

Tratamentul Hydrafacial Brightening este conceput pentru a aborda probleme specifice ale pielii, cum ar fi petele întunecate și hiperpigmentarea, oferind în același timp beneficii de luminare și revitalizare a pielii. Iată aspectele principale al acestui tratament:

 • Minimizarea petelor întunecate și hiperpigmentării. Produsele sunt formulate pentru a reduce vizibilitatea petelor întunecate și a hiperpigmentării, ajutând la obținerea unui ten mai uniform și luminos.
 • Pe lângă îmbunătățirea aspectului pielii, ingredientile serurilor au un efect calmant și revitalizant asupra feței.
 • Amplificatoarele Britenol® Spot Corrector și Murad Vita-C. Aceste două opțiuni permit personalizarea tratamentului. Britenol® se concentrează pe corectarea petelor, în timp ce Murad Vita-C utilizează vitamina C pentru luminare și revitalizare.

Tratamentul oferă beneficii vizibile imediat și efecte durabile, potrivindu-se pentru toate vârstele și tipurile de piele. Tratamentul este conceput astfel încât să poată fi efectuat în orice sezon, fără restricții specifice legate de perioada anului. Pentru a maximiza eficiența gamei “Hydrafacial Brightening“, se recomandă adoptarea unui plan de tratament constant, care include realizarea unei ședințe la fiecare 3-4 săptămâni.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
Feel The Peel

Tratamentul ,,Feel the Peel“ este un peeling personalizat de la iS Clinical, mesostetic, Obagi sau Dermaceuticals oferă o soluție excelentă pentru îmbunătățirea aspectului pielii, concentrându-se în special pe petele pigmentare. Iată cum funcționează și beneficiile sale:

 • Focalizare pe Petele Pigmentare. Tratamentul este special conceput pentru a viza și a reduce petele pigmentare, contribuind la un ten mai uniform și luminos.
 • Tratamentul poate fi aplicat și în zona perioculară (în jurul ochilor), ceea ce îl face potrivit pentru cei care doresc să se concentreze pe această zonă sensibilă.
 • Datorită abordării personalizate, acest peeling se potrivește tuturor tipuri de piele, inclusiv pentru cele mai sensibile.

Pentru a beneficia la maximum de tratamentul "Feel the Peel", este important să urmezi recomandările specialistului în îngrijirea pielii și să adopți o rutină de îngrijire adecvată post-peeling. Acest lucru include utilizarea de produse hidratante și protectoare solare pentru a proteja pielea în timpul procesului de vindecare și pentru a maximiza rezultatele tratamentului. Pentru a obține rezultate maxime de la acest tratament, este indicat un protocol de 3-5 ședințe, desfășurate la interval de 3 săptămâni fiecare. Acest protocol poate fi repetat de două ori pe an.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
Needling Glow

Un tratament delicat și eficient, care utilizează microace de la Dermapen combinate cu seruri Dermaceuticals. Iată principiile și beneficiile acestui tratament:

 • Focalizare pe Petele Pigmentare. Tratamentul este special conceput pentru a aborda petele pigmentare, ajutând la uniformizarea tonului pielii și la reducerea aspectului de hiperpigmentare. Serumul MG-BL conține un amestec bogat de ingrediente active, incluzând un complex de peptide, acid kojic, vitamina C și acid hialuronic. De asemenea, este îmbogățit cu enzime extrase din Arctostaphylos alpina, ceea ce îl face un produs extrem de eficient pentru tratarea Hyperpigmentarii.
 • Microacele folosite în acest tratament pătrund în piele la o adâncime de 0.25mm- 2.5mm ceea ce este suficient pentru a stimula epidermisul, fără a provoca un disconfort semnificativ sau a necesita un timp de recuperare lung.
 • Prin stimularea superficială a epidermului, tratamentul declanșează procesul natural de rejuvenare a pielii. Aceasta include stimularea producției de colagen și elastină, esențiale pentru menținerea fermității și elasticității pielii.
 • Rejuvenarea tisulară care urmează duce la îmbunătățirea texturii pielii, la diminuarea liniilor fine și a ridurilor, și la o piele cu aspect mai tânăr și mai sănătos.

Deși unele efecte pot fi observate imediat, beneficiile complete ale tratamentului se dezvoltă de-a lungul timpului și pot dura. Ținând cont de caracteristicile specifice și starea actuală a pielii tale, este posibil să fie necesar un număr mai mare de ședințe pentru a atinge rezultatul dorit.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
iS Clinical Foaming Enzyme

Savurați un tratament facial puternic, dar în același timp liniștitor, cu enzime spumante. Acesta conține agenți activi pentru o exfoliere delicată, dar eficientă. Tratamentul profesional combină enzimele din papaya și ananas cu un acid glicolic puternic, de origine botanică, dezvăluind astfel un ten mai luminos și revitalizat. Masca spumoasă este aplicată și ușor masată pe piele, beneficiind de efectul aburului pentru a pătrunde mai adânc.

Finalizăm cu un ser hidratant, urmat de o mască răcoritoare intensivă. Ideal pentru toate tipurile de piele, tratamentul facial cu enzime spumante lasă pielea curată și radiantă.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
©2024 SOHO BEAUTY. All rights reserved