Tratamente Well-aging

Punem un accent deosebit pe înțelegerea și respectarea dorințelor și nevoilor fiecărei persoane, conștienți că detalii mici pot crea experiențe memorabile. Considerăm că a înainta în vârstă frumos este o artă care se reflectă nu doar în aspectul fizic, ci și în starea de bine generală. Ne angajăm să oferim suport cu soluții personalizate și tehnologie avansată pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele personale de îngrijire.
Ne dedicăm timp pentru a oferi consultanții detaliate, oferindu-vă posibilitatea de a alege serviciul cel mai adecvat nevoilor dvs. dintr-o varietate de oferte și pachete. Garantăm că, în cazul în care serviciile noastre nu corespund așteptărilor dvs., nu veți fi supus taxării.
Focalizarea pe client și satisfacția acestuia reprezintă nucleul succesului nostru.

Tratamente
Derma Peel Force

Combinarea de peeling profund cu radiofrecvență, o abordare complexă și eficientă pentru îmbunătățirea aspectului pielii. Iată cum funcționează și beneficiile sale:

 • Peeling Profund. Această etapă îndepărtează straturile superioare ale pielii, eliminând celulele moarte și impuritățile. Peelingul ajută la tratarea hiperpigmentării și la netezirea texturii pielii, oferind un aspect mai luminos și mai uniform.
 • Radiofrecvență. După peeling, aplicarea radiofrecvenței stimulează producția de colagen și elastină în straturile profunde ale pielii. Aceasta contribuie la îmbunătățirea fermității și elasticității pielii, reducând ridurile și lăsarea pielii.
 • Efecte Cumulative. Combinația acestor două tratamente are un efect sinergic, maximizând rezultatele fiecăruia. Peelingul pregătește pielea pentru radiofrecvență, permițând undelor de Energie să pătrundă mai eficient.
 • Aplicabilitate Versatilă. Fiind eficient nu doar pentru față, ci și pentru decolteu, acest tratament oferă o soluție perfectă pentru îmbunătățirea aspectului pielii în zonele frecvent afectate de îmbătrânire.

În funcție de gravitatea problemelor pielii (cum ar fi ridurile, laxitatea pielii, hiperpigmentarea), se recomandă între 3 și 5 ședințe. Numărul exact va depinde de starea inițială a pielii și de modul în care aceasta răspunde la tratament.
Ședințele sunt programate la intervale de aproximativ 3 săptămâni. Acest interval permite pielii să se vindece și să răspundă la tratament, maximizând eficacitatea fiecărei ședințe. Protocolul poate fi repetat de două ori pe an.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
Early Bird

Tratamentul "Early Bird" o abordare proactivă și personalizată pentru prevenirea și tratarea primelor semne de îmbătrânire ale pielii. Iată câteva aspecte cheie ale acestui tratament:

 • Tratamentul se concentrează pe utilizarea ingredientelor active care abordează ridurile fine, ușoară pigmentare și pierderea de fermitate, care sunt semne comune ale îmbătrânirii timpurii a pielii.
 • Specialiștii sunt disponibili pentru a te ajuta să alegi tratamentul cel mai potrivit pentru nevoile specifice ale tenului tău, asigurându-se că primești îngrijirea optimă.
 • OBAGI, iS Clinical și mesostetic oferă tratamente eficiente, fiecare având eficiența dovedită, ceea ce permite o personalizare detaliată a tratamentului în funcție de tipul și starea pielii tale.
 • Efectul tratamentului este vizibil imediat, tenul devenind mai luminos și radiant. După câteva ședințe, se observă o diminuare a procesului de îmbătrânire.

Se recomandă repetarea tratamentului lunar pentru a menține și extinde rezultatele, asigurând astfel o îngrijire continuă și eficientă a pielii. Acest tratament este ideal pentru cei care doresc să ia măsuri proactive pentru a menține sănătatea și aspectul tânăr al pielii, mai ales atunci când apar primele semne de îmbătrânire.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
MezoNeedling Reverse Aging

Mezoneedling cu Dermapen este o metodă avansată și eficientă în estetică facială, cunoscută pentru abilitatea sa de a trata o varietate de probleme ale pielii. Iată principalele aspecte ale acestei tehnici:

 • Tratarea Pigmentării, Liniilor Fine și Micșorarea Porilor. Dermapen este eficient în abordarea problemelor precum, liniile fine și pori dilatați, contribuind la îmbunătățirea aspectului general al pielii.
 • Tehnologia Microacelor. Sistemul sofisticat de microace ale Dermapenului asigură o penetrare precisă și uniformă a substanțelor active în piele. Aceasta permite tratamentului să acționeze eficient la nivelul straturilor epidermice.
 • Reactivarea Straturilor Epidermice. Cocktailul mezoterapeutic, conținând acid hialuronic, retinaldehid, un complex de peptide și pentapeptide, precum și centella asiatica, are un rol vital în stimularea epidermei, favorizând astfel o regenerare intensă a pielii. Această compoziție avansată încurajează producția de colagen și elastină, componente esențiale în menținerea sănătății și elasticității pielii.
 • Efecte de Rejuvenare. Rezultatele încep să fie vizibile la aproximativ 14 zile după tratament. Porii devin mai puțin vizibili, leziunile hiperpigmentare sunt reduse, iar ridurile profunde sunt atenuate. Prin stimularea naturală a pielii, Dermapen ajută la obținerea unui efect de rejuvenare de lungă durată.

Tratamentul poate fi adaptat în funcție de tipul de piele și de problemele specifice fiecărei persoane, oferind astfel o soluție personalizată. În plus, este esențial să urmezi recomandările specialistului pentru îngrijirea pielii după tratament pentru a maximiza rezultatele și pentru a asigura o vindecare adecvată.
În funcție de aspectul tenului este nevoie de 3-5 ședințe, pentru a menține efectul 8-12 luni.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
Endosphères Shine&Bright

Pachetul „Endosphères Shine & Bright” combină două tehnologii de top într-o singură aplicație. Endospheres AK Sensor All și Dermalux LED Compact Lite. Endosphères Therapy tratează tesutul facial și în special ridurile. Drenajul limfatic detoxifiaza profund , iar fluxul sanguin crescut imbunatateste oxygenarea epidermisului ca rezultat se stimulează producția de colagen si elastin. Dermalux LED Compact Lite funcționează prin fototerapie cu LED-uri cu lungimi de undă terapeutice specifice care energizează celulele noastre pentru a accelera procesele naturale de reparare pe toata profunzimea tesutului.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
Geneo X Glam & Revive 4in1

Pare că te-ai interesat de OxyGeneo, o tehnologie inovatoare în domeniul îngrijirii tenului. OxyGeneo oferă un tratament facial noninvaziv, care stimulează procesele naturale ale pielii pentru a obține un ten mai sănătos și revitalizat. Procesul include stimularea oxigenării naturale a pielii și creșterea fluxului de sânge, ceea ce duce la o piele mai netedă și un aspect mai tânăr. Este interesant că efectele pot fi vizibile chiar de la prima ședință. Acest tip de tratament poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută soluții de îngrijire a tenului eficiente și cu efecte pe termen lung.

 • Activarea cu Radiofrecventa. Aceasta este prima etapă a tratamentului și se concentrează pe straturile profunde ale pielii. RF incalzeste dermul și încurajează producția de colagen și elastină, rezultând o piele mai ferma si mai fină.
 • Alegerea între OxyPods Glam sau Revive. Această etapă permite personalizarea tratamentului în funcție de efectul dorit. OxyPods Glam poate fi orientat spre un aspect mai luminos și mai strălucitor, în timp ce Revive încorporează alge roșii, un antioxidant puternic cu proprietăți anti-îmbătrânire, precum și acid cafeic și retinol, recunoscute pentru capacitatea lor de a trata semnele îmbătrânirii și de a contribui la întinerirea pielii. Complementând aceste efecte, Serul Geneo Reviving adaugă ingrediente care stimulează producția de colagen și atenuează semnele de îmbătrânire, inclusiv un complex de peptide și extract de floare de colțișor. De asemenea, formula este îmbogățită cu nutrienți și vitamine, cum ar fi complexul de ulei de jojoba și argan, alături de un complex de extract de vanilie și coada-calului
 • Aplicarea cu Ultrasunete. În această etapă, ingredientele active sunt ajutate să pătrundă mai adânc în piele printr-o aplicare cu ultrasunete. Acest proces ajută la activarea mai eficientă a efectelor ingredientelor.
 • Activarea Electrică a Pielii (ESA). Aceasta este a patra etapă a tratamentului se concentrează pe straturile profunde ale pielii. ESA stimulează regenerarea naturală a pielii, un aspect esențial pentru menținerea unui aspect tânăr și sănătos.
 • Neomasajul. Această etapă finală are rolul de a ameliora roșeața, tensiunea sau umflarea pielii. În plus, neomasajul ajută la promovarea absorbției ingredientelor active, maximizând astfel beneficiile tratamentului.

Fiecare etapă a tratamentului OxyGeneo pare să fie concepută cu grijă pentru a asigura un efect maxim, de la regenerare și revitalizare, până la relaxare și echilibrare. Această abordare holistică subliniază importanța îngrijirii complete a pielii, atât din interior, cât și din exterior.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
Hydrafacial "Well Aging Booster"

Gama "Hydrafacial Well Aging Booster " oferă o soluție inovatoare pentru reducerea ridurilor, netezirea și întinerirea tenului, conferind un efect de revitalizare intensă a pielii. Cu o selecție de 12 booster-uri, fiecare având ingrediente active special alese, această gamă acoperă o varietate largă de nevoi ale pielii.Aplicațiile acestei game oferă rezultate imediate și de lungă durată, adaptându-se fiecărei vârste, condiții a pielii și sezonului.

 • Reducerea Ridurilor și Întinerirea Pielii. Aceste boostere sunt concepute pentru a reduce vizibilitatea ridurilor, netezind și revitalizând pielea, ceea ce poate duce la un aspect mai tânăr și mai vibrant.
 • Varietatea Booster-urilor. Opțiuni diferite, gama oferă o selecție largă de ingrediente active care pot fi personalizate pentru a se potrivi cu diferite tipuri de piele și nevoi specifice.
 • Pachet de Luat Acasă. Unii dintre booster-i pot fi extinși într-un "pachet de luat acasă", care include seruri și produse de îngrijire pentru zi și noapte, oferind astfel o rutină completă de îngrijire a pielii.
 • Produsele sunt versatile și pot fi adaptate pentru a se potrivi cu schimbările de sezon, asigurând astfel că pielea sa rămâne sănătoasă și strălucitoare tot anul.

Pentru a obține un ten suplu și radiant la nivel maxim, este recomandat să repeti tratamentul o dată pe lună. Această regularitate asigură menținerea și intensificarea efectelor benefice.

VĂ RUGĂM SĂ VEDEȚI LISTA NOASTRA DE PREȚURI PENTRU MAI MULTE OFERTE ȘI PACHETE
©2024 SOHO BEAUTY. All rights reserved